Skip to content

Pen Show, (inför) dag 1

15 april, 2016
tags:

Resan gick så där allmänt bra, allt funkade och vi kom fram vid tiotiden på kvällen och sen slängde vi vår packning på rummet och gick ner och pratade med penn-nördarna som för-hängde.

Alla var jätteglada att se Handendär och kramade honom och var imponerade att vi kommit hela vägen från Sverige — vi hade varit längst bortifrån om det inte skulle komma en snubbe från Filippinerna — och det är så roligt att se ett sånt här insnöat gäng liksom utifrån. Jag älskar ju folk som brinner för saker och har intressen, och det är kul att se folk som har hällt ut pennor och papper och bläck över massa ståbord och provar varandras spetsar och diskuterar och jämför och, ja, fint bara. Jag gillar ju också pennor men inte på det här sättet.

Nu har vi ätit en skitnajs frukost och Handendär har skrivit upp sig på listan hos en berömd och eftertraktad spets-fixare som ska ge en av hans pennor lite kärlek och snart öppnar mässan på riktigt och jag räknar med att bli ivägskickad med bilen till någon galleria där det finns bankomat när våra kontanter tar slut.

 

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s