Hoppa till innehåll

Brända broar värmer så bra

31 mars, 2016
tags:

Jag läste på Jezebel om en journalist som fick nåt slags ryck och skrev en lång drapa om allt som var dåligt med hans samarbete med Elle kring en artikel. Han har också skickat den till alla typ chefiga typer på Conde Nast.

På ett plan kanske han är helt bränd i hela mediebranschen, för att ingen kommer vilja jobba med honom ifall han blir arg igen, eller för att folk väljer sida och tänker att de ska visa lojalitet, eller för att de hört en annan version av sina kompisar, eller ytterligare någon anledning.

Men han kan ju också jobba under pseudonym. Eller så skiter folk i vilket, för att minnet är kort och alla älskar lite tanken på att bara avslöja allt dumt som chefer och arbetsgivare och kollegor har gjort. Särskilt om man jobbar i media och tänker att fackpressen kommer sprida det ytterligare. Kanske.

Alla har något att berätta, oavsett bransch. Ofta kan många relatera till dumheterna, oavsett om det är stort eller smått.

Det finns dagar då jag tänker att jag ska flytta till en öde ö och på vägen ut tidinställa ett blogginlägg där jag hänger ut allt och alla. Frågan är om någon skulle bry sig och hur länge.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s