Skip to content

Bästa skåpet

2 januari, 2016

I källaren finns två små skrubbar, som vi använder som matkällare och städskåp. (Slash stökskåp.)

Redan innan vi flyttade in diskuterade vi att sätta upp hyllor i städskåpet, men det dröjde mer än ett år innan det faktiskt blev av. Det var liksom inte högprioriterat  — vilket får det att låta som att vi byggt och fixat massa hundratusen andra saker men det var kanske lika mycket att vi var trötta på kvällarna och det var lätt att stänga dörren och låtsas som ingenting. Och så var det ju bara störigt de gånger man behövde något där.

Men nu. Satan vad fint det är.

stadskapet

Vi åkte till Bauhaus och köpte regelvirke och ett par hyllplan som vi fick tillsågade, och så fick vi ORDNUNG. Dagen därpå åkte vi till Ikea och köpte tavellister och hängkorgar, och nu är det fan PORR där inne. Jag vill typ bara titta på bilder på det hela tiden.

Tavellister är för övrigt awesome för massa saker som inte är tavlor. Vi har två stycken på toaletten för smink och krämer och mög, eftersom det är ett väldigt litet rum med lite förvaring. De kan nog funka  lite varstans, till nycklar och glasögon och sådär, på ställen där det är  ont om plats.

Jag tänker mig att detta måste ha höjt värdet på huset bra mycket mer än badrumsrenovering eller fiffade köksluckor. Visst?

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s