Skip to content

Homecoming

1 december, 2015

Igår skulle vi flyga hem. Vi hängde med mamma i stan och tittade på saker, och så fastnade vi i trafik och blev lite stressade för flygtåget. Vi hann med ett par minuters marginal, petade på saker på flygplatsen, hann till flyget, det stod kvar ett tag för att någon av passagerarna inte dykt upp, vi kom iväg, inte så skakigt, kom fram, gick och hämtade bilen, drog iväg. Pang bom.

Inte pang bom. Vid Järna kom Handendär på att vi kanske borde tanka, så vi körde av till en mack – och sen startade inte bilen. Den fick en ny generator för nån månad sen när han blivit stående inne i stan, men det verkar som att det kanske snarare var batteriet som var problemet. Vi testade med ett litet extrabatteri som fanns i bakluckan, vi fick testa att försöka ladda lite från en securitasvakts bil, men det var helt kört.

Soft med försäkring med vägassistans! Förutom att klockan ju var sketamycket så vi fick sitta och vänta och frysa i bilen ett bra tag. Och eftersom vi var två så fick vi inte plats inne i bärgningsbilen, utan fick sitta kvar i vår bil på flaket. Hundra gånger obehagligare än att flyga, noll kontroll, känslan av att man kommer glida av eller ramla ner, fy fan.

Till slut var vi hemma, duschade av oss den värsta stelheten, och i säng. Typ kvart över tre på natten.

Blä. Men väldigt skönt att komma hem.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s