Skip to content

SUCH FUN!

13 mars, 2014
tags:

Det finns förstås väldigt många saker jag gillar med Handendär, men en av dem är att han är precis lagom benägen att haka på mina knäppa idéer. När jag hittar en spännande utbildning någon helt annan stans i världen och tycker att vi ska flytta dit så påpekar han att det kanske är lite opraktiskt. När jag klockan åtta på kvällen vill måla taket i hallen turkost så säger han diplomatiskt att vi kan fundera på det men just nu går det i vilket fall inte för allt är stängt. När jag däremot till exempel hittar ett tips om en rolig föreställning samma kväll i Metro på väg till hotellet i London och tycker att vi ska gå på den, så är han för det mesta med på noterna.

Så i går kväll gick vi och såg Miranda Hart, barasådär! Gillar henne skarpt, både i olika TV-sammanhang och i text. Klart värt lite krångel med att försöka fixa biljetter i mobilen på pub-wifi, och att ta sig till O2-arenan fast det inte alls var planen. (Det visade sig dock att när det står 18.30 på biljetten och i all information betyder det att det är då de öppnar arenan och sen sitter två töntiga svenskar där i en och en halv timme och väntar, efter att ha skyndat i sig lite mat för att inte krokna. Oh well.)

Idag ska vi hänga med mamman och sen gå på teater. Fint skareva. Sen pallrar vi oss ut till Cambridge för att gödas och vallas.

Annonser
One Comment leave one →
  1. Sara permalink
    20 mars, 2014 1:06 e m

    Åh jävla skräphuven.

    Men nu tänkte jag fokusera på dig istället för på dem, pga så mkt mer värt. Ville tala om att du är en sån himla förebild på så många sätt. Och tack för allt smart du säger och gör. Så himla viktig för världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s