Skip to content

Cycklig

7 juni, 2011

Du cyklar, efter en mycket trevlig kväll, i en sommarnatt som är en av de första varma ljusa fina. Det är inte helt varmt, det fläktar lite svalt mot halsen och på benen. Det fläktar skönt även när det inte går så fort; du cyklar långsamt för han går bredvid på trottoaren. Det känns väldigt fint att ni går och cyklar tillsammans, hemåt.

Du är nog egentligen lite för berusad för att cykla. Det känns nästan inte alls, så länge du rör dig, men när du stannar till vid lysen så känns det att du druckit lite. Du är precis så pass berusad att du är medveten om att du egentligen kanske inte borde cykla, men ändå vill för det är så underbart att rulla genom sommarnatten. Det känns nästan som en film, det mörknar och ni går och cyklar tillsammans och pratar och fnissar. I filmen skulle man inte höra vad ni pratar om, det skulle ligga musik över och man skulle bara se hur lyckliga ni är tillsammans. Du cyklar och är lycklig.

Halvvägs frågar han om du kan skjutsa honom och du säger att jisses, det har jag aldrig gjort, det är nog en dålig idé. Han övertalar dig och ni sätter av. Han håller stadigt om dina höfter och du lyckas cykla rakt nästan hela tiden. Det känns nästan overkligt fint. Tiden står nästan stilla, du cyklar och cyklar, han håller i dig, natten är vacker och du är lycklig.

Annonser
5 kommentarer leave one →
 1. 7 juni, 2011 11:26 f m

  Fint!

 2. Christina Fredriksson permalink
  7 juni, 2011 1:27 e m

  Jätteromantiskt :) Vad bra att ni ska gifta er <3

 3. 7 juni, 2011 1:27 e m

  *Grinar av rörelse* (på riktigt)

 4. 8 juni, 2011 2:38 f m

  There’s no date night like a bike-date night!

 5. Leo permalink
  10 juni, 2011 8:15 f m

  Åh. Fint!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s