Skip to content

Dag 13: Den här veckan

24 november, 2010

Det är väl tänkt att det här inlägget ska komma på en lördag, och vara lite av en sammanfattning. Jag kan ju inte uppföra mig, så det kommer idag.

I måndags jobbade jag lite på förmiddagen, sen drog jag till Brunchrapporten och pratade klokskaper, sen åkte jag till LO-borgen och intervjuade Wanja Lundby-Wedin och vidare till Strandvägen och intervjuade Anders Wall inför föreläsningen i hans namn i Uppsala. Lite hetsigt.

Igår var jag på heldagskonferens om entreprenörskap i skolan, sen gjorde jag en Lite Hemlig Grej, sen fick jag middag hemma hos Frida. Och missade min tvättid, kom jag på ungefär en kvart innan den tog slut.

Idag har jag gått upp okristligt tidigt och pratat om iPad i Gomorron Sverige (och träffat Jojje Wadenius!) och nu sitter jag och försöker få ihop nåt vettigt av alla intervjuer och konferenser.

Imorrn och fredag ska jag väl mest jobba, tror jag. Inget särskilt inplanerat.

lördag ska jag dreja på morgonen och sen skynda mig till Stora kulturbloggpriset, där Weird Science som sagt är dubbelnominerade. Om jag hinner och orkar kanske jag också pallrar mig till Socialistiskt Forum.

söndag ska jag dreja igen och sen städa. Och förbereda föreläsning och planera och saker.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s